Nagoya’s local food

Introducing Nagoya’s local food..

「Nagoya’s local food」is 「nagoya’s 『Meshi』」

“Nagoya’s local food “是Nagoya’s meshi。

1.Nagoya Meshi 名古屋菜 名古屋めし

【English narration ver.】4 days and 3 nights won't be enough! "What do you want to do? 'Nagoyameshi'"

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なごやめし飲食店ガイドMAP ダウンロード | Nagoya-meshi Offi...

 

⑴Miso nikomi udon – udon simmered in hatcho miso

乌龙面,用味噌汤烹制

「味噌煮込みうどん」  八丁味噌で煮込む

⑵Hitsumabushi – Nagoya’s eel dish.

名古屋的鳗鱼菜,一口气吃了三次。

「ひつまぶし」 名古屋の鰻料理 1度で3度おいしい

Hitumabushi 鳗鱼 ひつまぶし

⑶Kishimen (Kishimen noodles) – Nagoya’s traditional  food

名古屋的传统美食。「きしめん」

名古屋の伝統的なグルメ

⑷Misokatsu” – Misokatsu is a must-try when you visit Nagoya

访问名古屋时至少要尝试一次「みそかつ」

名古屋を訪れたら一度は食べておきたい

⑸「Tebasaki (chicken wings) – Popular as a side dish and snack

(鸡翅) 作为配菜和小吃,很受欢迎 「手羽先」

おかずやお酒のつまみとしても人気

Tebasaki 手羽先 鸡翅

⑹Taiwanese Ramen” – Did not originate in Taiwan?’

台湾拉面’–其实不是源自台湾?

「台湾ラーメン」    実は台湾発祥ではない?

⑺Spaghetti with starchy sauce: Popular local food in Nagoya

浓厚的淀粉酱意大利面条”,这是名古屋的一种流行的当地食品。

「あんかけスパゲッティ」名古屋のローカルフードとして人気

⑻Curry Udon” Nagoya’s “Curry Udon” is different from others?

咖喱乌冬” 名古屋的 “咖喱乌冬 “与其他地方不同吗?

「カレーうどん」    名古屋の「カレーうどん」は他とは違う?

⑼Tenmusu” Popular as souvenirs from sightseeing

酱油、糖和米林的浓甜酱汁中炖鱼、肉和蔬菜 作为旅游纪念品很受欢迎

「天むす」       観光のお土産としても人気

⑽Morning” – eaten at coffee shops in Nagoya

‘早餐Morning’,在名古屋的咖啡店供应。

「モーニング」     名古屋の喫茶店で食べられる

日本料理

sushi 寿司

In general, sushi is a Japanese dish that combines shari (vinegared rice) and neta (mainly seafood). In addition to fresh seafood, other ingredients such as meat, vegetables, and eggs are often used as ingredients.

There are many different types of sushi. California rolls overseas are a good example, but the ingredients and descriptions used vary depending on the region and the restaurant.

The following are the major types of sushi.

Nigirizushi, Makizushi, Oshizushi, Chirashizushi, Barsushi, Inarizushi, Temakizushi, Gunkan

一般来说,寿司是一种日本菜,它结合了沙里(醋饭)和净菜(主要是海鲜)。 除了新鲜的海鲜之外,肉类、蔬菜、鸡蛋和其他材料作为配料也是很常见的。

寿司也有许多不同的类型。 使用的原料和描述因地区和餐厅而异,海外的加利福尼亚卷就是一个很好的例子。

以下是寿司的主要类型

Nigirizushi 寿司 Makizushi Oshizushi Chirashizushi Barzushi Inarizushi Temakizushi Gunkan

一般的にはシャリ(酢飯)とネタ(主に魚介類)を組み合わせた和食のことを、寿司と呼んでいます。新鮮な魚介類以外にも、肉や野菜、卵などの食材がネタとなる場合も珍しくありません。

また、一口に寿司と言っても、その種類は多種多様です。海外におけるカリフォルニアロールが良い例ですが、地域や店舗により、使用される食材や表記は異なります。

寿司の種類としては、以下のものがメジャーです。

  • 握り寿司 巻き寿司 押し寿司 ちらし寿司 棒寿司 いなり寿司 手巻き寿司 軍艦

刺身

Sashimi is a Japanese dish consisting of unheated seafood and other ingredients cut into small pieces and seasoned with soy sauce and other seasonings.

生鱼片(Sashimi)是一道日本菜,其中鱼和贝类等原料未经加热,被切成小块,并用酱油和其他调味品调味。

天ぷら

しゃぶしゃぶ

すき焼き

うどん

そば

焼き鳥

牛丼

焼肉

お好み焼き

たこやき

おでん

トンカツ

ラーメン

カレーライス

おにぎり

焼肉

yakiniku 焼肉

Cooking Seasonings 调味品 調味料

 

Vegetarian 素食者 ベジタリアン

 

Limited Edition 限量版 限定品

 

Sweets 糖果 スイーツ

French 法国 フレンチ

 

Italian 意大利 イタリアン

 

中華

 

 

 

 

 

 

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